28 Mayıs 2014

Kaf Kaf'ın Sezona Vedası

Dün Karşıyaka'nın son maçı oynandı. Bir önceki maçtan cezalı olduğu için KSK-Fener maçı seyircisiz olacaktı. Federasyonun süper zeki kararıyla "seyircisiz" maç kadın ve çocuklara açıktı. Uygulama bir yandan kadın ve çocukları hiç yerine koyarken bir yandan da aslında parası olmayan çocuklara, kalabalıktan ürken annelere salonun kapısını açıyor.

Nitekim dünkü maçta da kapılar gerçekten sonuna kadar açılmıştı :) Son zamanlarda gördüğüm en kalabalık maçtı. (Evet bu sene bazı kalabalık maçları kaçırdık.) 5000 kişilik arena doluydu. Federasyon seyircisiz maçı kadın ve çocuklara açarken Karşıyaka'nın nasıl bir basketbol semti olduğunu unutmuş anlaşılan.


Ses o kadar yüksek ve kesintisizdi ki, adeta çığlık çığlığa maç izledik. Hatta Batista faul atışı sırasında baya rahatsız oldu. :))


Maçın kritiğini yapmak bana düşmez. Sadece komik ve eğlenceli bir anıyla biten bir sezon oldu diyebilirim. Maç sonunda sahaya inen çocuklar dev bir kalabalık oluşturdu. Pek çok çocuğun ilk defa maça geldiğinden, böyle bir ortamı gözlemlediğinden eminim. İşte sırf bu yüzden bile hoş bir final oldu.


Karşıyaka'yı efsane sezonlarından birini yaşattığı ve Türkiye Kupasını semtimize getirdiği için tebrik etmek lazım...

O değil de, seneye kombineleri salonun neresinden alsak??

Hiç yorum yok: